premi02

TekneCultura, millor projecte d’innovació en cultura en el 10×10 de pública 15

premi02

Estem d’enhorabona a TekneCultura.

En el marc de Pública 15 | Encuentros Internacionales de Gestión Cultural  i coorganitzada per la Fundació Banc Sabadell, ha tingut lloc la convocatòria del premi als projectes més innovadors en el sector cultural. I tenim la satisfacció de ser un dels dos projectes guanyadors en aquesta convocatòria, al costat del de la galeria fotogràfica La Cabina d’Hervás.

El prestigiós jurat, integrat per Álvaro Matías -Director General de La Fábrica, Sonia Mulero -Directora adjunta de la Fundació Banc Sabadell-, Félix Lozano -cofundador de TeamLabs i soci de HubMadrid-, Gumersindo Lafuente -periodista i especialista en projectes digitals- i Peio H. Riaño -periodista i Historiador d’Art- va valorar positivament el potencial del nostre projecte en el món de la cultura, especialment en el coneixement i la connexió amb els públics a través de l’anàlisi de dades i de la interacció amb big data, un dels temes estrella en la present edició del Pública 15.

Per a TekneCultura suposa un reconeixement a la nostra aposta per aportar coneixement científic al sector de la cultura, i ens anima a continuar acompanyant i ajudant a les organitzacions i projectes culturals en el disseny d’estratègies de màrqueting, comunicació i públics, així com en la implementació dels seus continguts i la seva avaluació, tancant així un cercle virtuós de millora contínua.

premi01

Fotografia: @Natavera2010

Moltes gràcies a tots, especialment a les organitzacions i projectes culturals que continueu confiant en el nostre projecte.

 

Compartir