atrium
conca
diba
focus
generalitat
Gestors Culturals de Catalunya
Teatre Auditori de Granollers
Liceu
Teatre Lliure
tr3sc
Museu Marítm de Barcelona
Mercat de les Flors
Museu de les ciències naturals de Barcelona
Palau de la Música
poliorama
Teatre-Auditori Sant Cugat
auditorio tenerife
TNC
Teatre Victoria

Per Atrium Viladecans la col·laboració amb TekneCultura ha esdevingut un actiu bàsic per conèixer la comunitat per la que treballem, per dirigir millor la nostra estratègia relacional, amb indicadors precisos per orientar les nostres accions en funció dels objectius definits.

Jaume Antich

Jaume Antich

Director d'Atrium Viladecans. Novembre 2017 website

Volem que les nostres programacions arribin a tota la ciutadania i volem que a cada persona la nostra informació li arribi de forma diferent i adequada a la seva personalitat i als seus gustos. Només així aconseguirem que la nostra programació sigui realment per a tothom i que a mig termini el públics fins i tot col·labori amb nosaltres amb propostes a l’hora de fer la programació. Per això treballem amb TekneData i comptem amb la col·laboració de TekneCultura.

Salvador Sunyer

Salvador Sunyer

Director artístic de Temporada Alta. Novembre 2017 website

Som a l’era de les persones i de les dades. El públic ha de ser al centre de l’activitat del teatre. Escoltar, conèixer, segmentar, mesurar... son accions clau per a l’acostament del Liceu al públic i per al desenvolupament de noves audiències. Hem de ser capaços d’analitzar i optimitzar el “customer journey” del nostre espectador. Així, a mida que coneixem més el nostre públic, i disposem de més dades sobre el seu perfil, interessos i comportament, cal una aproximació més analítica que permeti ser més eficaços i eficients en la presa de decisions. TekneCultura aporta la professionalitat i l’experiència necessària per acompanyar-nos en aquest redescobriment del públic i desenvolupament de noves audiències.

Agustí Filomeno

Agustí Filomeno

Director de Màrqueting i Comercial. Gran Teatre del Liceu. Novembre 2017 website

Només traurem un bon profit de les dades que generen els equipaments culturals si ens serveixen per a avaluar i millorar projectes i accions, conèixer a fons els hàbits dels usuaris, eixamplar-ne el nombre i crear comunitat. En el transcurs d’aquest apassionant recorregut els professionals de TekneCultura són uns excel·lents aliats.

Joaquim Aloy

Joaquim Aloy

Tècnic de l'ODA. Diputació de Barcelona. Novembre 2017 website

En el seu àmbit d'especialització, necessitem que les empreses de serveis vagin clarament per davant de la nostra pròpia estructura. És imprescindible que no tan sols ofereixin la pròpia prestació del servei, sinó també -i sobretot- l'estratègia, la prescripció i la innovació en els processos. De la resta ens n'ocupem nosaltres. Teknecultura està clarament posicionada en aquesta òrbita.

Oriol Martí Sambola

Oriol Martí Sambola

Director executiu. FiraTàrrega. Novembre 2017 website

Els projectes DocsBarcelona tenen en el públic la seva raó de ser. Públic que es caracteritza per una heterogeneïtat màxima, tant pel que fa a la seva procedència, com pel perfil ciutadà i professional, nacionalitat local i internacional, gènere i edat, hàbits de consum i formes de comportament. Saber com conèixer-lo i definir els mètodes per a relacionar-nos-hi de forma eficaç i situar-lo en el centre de la difusió de les nostres activitats no hauria estat possible sense l’acompanyament estratègic de l’equip de Teknecultura.

Elena Subirà i Roca

Elena Subirà i Roca

Directora de projecte, DocsBarcelona. Novembre 2017 website

Conèixer i entendre el nostre públic és indispensable per desenvolupar les accions de màrqueting i comunicació. Com a institució pública, L’Auditori ofereix una programació oberta a tots els públics i gràcies a la feina de TekneCultura aconseguim trobar el missatge més adequada per cada perfil. Com més informació tenim, més podem fer volar la imaginació per difondre la música i potenciar el consum cultural.

Carmina Hereu

Carmina Hereu

Cap de Comunicació. L'Auditori. Novembre 2017 website