ir a inicio

Entrades

Panell interactiu dissenyat per analitzar en detall com s’han produït les vendes d’entrades.

Franja superior

A la franja superior es mostra un gràfic de barres amb els ingressos de les sessions celebrades per mes i una línia amb el preu mig de les entrades de pagament per les sessions del mes.

Amb els botons superiors es poden modificar els ingressos per entrades i es pot modificar també el període temporal de mes a setmana, o analitzar les dades de cada sessió.

Amb el ratolí a sobre podrem veure les dades concretes de cada barra i el percentatge d’ocupació del període concret.

A la dreta del gràfic s’informa del global d’entrades, ingressos i ocupació del període seleccionat.

Gràfics d’anàlisi

A sota es mostra informació ordenada en 4 pestanyes desplegables que ens permeten analitzar com, quan, des d’on i què es compra. Els gràfics amb la icona [···] a la part inferior són gràfic que permeten la visualització de les dades en format taula (clicant sobre la icona apareix l’opció).

Com es compra

Informació sobre canals de venda, tarifes i descomptes emprats i la distribució segons tipus d’entrada (classificació feta automàticament per teknedata) en 4 grans categories per facilitar una lectura ràpida: entrada de pagament, gratuïtes, devolucions i entrades comprades amb descompte.

A la part inferior es mostra informació econòmica amb 4 KPIs:

 • Preu màxim
 • PVP mitjà
 • Preu mitjà
 • Preu mitjà sense invitacions

I 5 gràfics:

 • Entrades per tram mitjà de preu
 • Mitjana de descompte
 • Distribució dels percentatges de descompte
 • Entrades per comanda
 • Entrades amb i sense pack/abonament

Quan es compra

Informació sobre les dates i moments de compra amb els següents gràfics:

 • Gràfic amb la distribució de les entrades per la seva data d’operació, dates que podem filtrar seleccionant data inicial i final.
 • Distribució per l’anticipació mitjana (també es facilita la dada global)
 • Distribució de les compres segons dia de la setmana i franja horària.
quan es compra

Es calcula l’anticipació mitjana i la seva distribució al gràfic inferior, i es mostra la distribució de les compres segons dia de la setmana i franja horària.

Des d’on es compra

Es mostren els 10 codis postals des d’on s’han comprat més entrades en el gràfic de la part esquerra i es localitzen en un mapa a la part dreta des d’on es pot triar la opció de visualitzar-ne els 100 primers o tots els registrats en les operacions de venta.

Només es comptabilitzen les dades identificades (s’informa del percentatge de les mateixes a sota del gràfic) i la dada correspon al percentatge sobre aquest total.

Què es compra

Es mostren al gràfic de l’esquerra els 10 esdeveniments amb més compres del període seleccionat, amb botons a la part superior per seleccionar la sala.

A la dreta s’ofereix una taula que permet seleccionar qualsevol espectacle així com invertir la selecció per veure les dades de la resta d’espectacles.

T'ha resultat útil?
Actualizado el 12 de mayo de 2022